SRI GANESH INDIAAS RESTAURANT EINDHOVEN

SRI GANESH INDIAAS RESTAURANT EINDHOVEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 246 beoordelingen
16 jan 2022 om 8:52 Bestellen op zaterdagavond, 1 van de aller drukste momenten is ook niet zo slim. Maar een uur is iets langer dan ik had verwacht. Mijn favoriete curry was weer perfect! Eten was ook nog goed warm. Heb lekker genoten
31 dec 2021 om 21:50 Zwaar ontevreden over Thuisbezorgd!! na een uur wachten kwamen we er achter dat de bestelling was geannuleerd, wij hebben hier GEEN melding van gehad. Uiteindelijk zelf gaan halen. Het eten was fantastisch personeel van de zaak ook heel vriendelijk.
30 dec 2021 om 12:15 Super lekker eten, goede porties en warm bij aankomst. Alleen de vooraf aangegeven bezorg tijd (30-45m) klopte niet en bleef aangepast worden. Geen probleem om wat langer te wachten maar wel fijn als je dat eerder weet.. Verder een aanrader!
29 dec 2021 om 18:44 Heerlijk eten. Lekker snel en lekker veel! Dank jullie wel
19 dec 2021 om 7:13 Food is exceptional, delivery is great EXCEPT the time. Driver was mega apologetic, but this is ALWAYS late , 100% of the time. Do NOT believe the clock. I live 3 minutes from this restaurant, the food is outstanding. Plan to wait is best advice.
18 dec 2021 om 20:12 Bezorging laat even op zich wachten. Maar goed in India kun je ook zomaar twee weken op een trein moeten wachten. Wel altijd heerlijk eten.
3 dec 2021 om 20:12 Héérlijk en het laat zien dat je echt geen vlees of vis nodig hebt om iets heerlijks te eten :)
21 nov 2021 om 13:06 Delivery time was 82 mins when I ordered!!(just simple 3items) And it was still not delivered. They took extra 30-40min to deliver.. that’s like waiting for 2hours for the food. Very poor service!!
12 nov 2021 om 20:10 Crap! The order was never delivered . Could not give 0 rating so rating 1
9 nov 2021 om 8:00 It took some time to deliver and it wasn't as good as the last time. Still very tasty though, I would order again.
6 nov 2021 om 20:47 2 hours to deliver 2 items Taste is poor I’ll not order next time
29 okt 2021 om 17:09 Out of all the Indian restaurants in Eindhoven that I have tried so far, North India food like Paneer Kofta, Kadhai Paneer, Paneer Masala with Naan etc. Sri Ganesh is the best. This has become my go to option.