SRI GANESH INDIAAS RESTAURANT EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 312 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sri Ganesh Indiaas Restaurant Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 22:33 Het eten was heerlijk, we hebben genoten
25 jan 2023 om 21:22 Delicious curd vadai, dosa, and biryani!
17 jan 2023 om 21:45 The food tasted amazing, but very spicy (even the mild ones). The only downside was that the price was not in proportion to the food servings. For the price that was charged, there should be rice or naan included.
4 jan 2023 om 19:40 Order at 19:00 delivered two hours later 21:00 is unacceptable. Food was tasteless, not recommended!
27 dec 2022 om 20:17 vreselijke bezorgtijd, het duurde 145 minuten om eten te bezorgen! teleurgesteld
16 dec 2022 om 19:53 Very very nice! This time we did not take a standard menu but Navaratna kurma, Dhum alu masala and Vegetable bhajiwith rice and naan, all excellent.
4 dec 2022 om 8:25 Het was erg slecht! We hadden 6 porties besteld. We kregen echt kleine bakjes, en die waren niet eens goed gevuld. Er zat niet eens rijst of naan bij, die moest je apart bestellen. Erg slecht! Nooit meer hier bestellen!
28 nov 2022 om 9:39 Lekker indisch, bezorgd binnen tien minuten van het aangegeven tijdstip.
27 nov 2022 om 16:19 Als je de lange wachttijd kunt hebben zeker doen! Eten was top en arriveerde lekker warm!
16 nov 2022 om 21:19 Mooi lekker eten en snel bezorging
5 nov 2022 om 15:16 Eten goed, duurt te lang en duur voor wat je krijgt.
18 okt 2022 om 19:41 The restaurant definitely require some one who can cook good food. The taste was below average and it felt like home cooked food. We come to restaurants to get the authentic Indian feel which seemed missed in the foods!