SRI GANESH INDIAAS RESTAURANT EINDHOVEN

SRI GANESH INDIAAS RESTAURANT EINDHOVEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 280 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sri Ganesh Indiaas Restaurant Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 11:03 Onduidelijk dat er geen rijst bij de curry zat. Onduidelijk of dingen vega of vegan zijn
11 jun 2022 om 0:08 The dosa, curd vadai, and biryani were tasty.
9 jun 2022 om 17:16 The food was good as always. But it took 2 hours to get the food delivered.
4 jun 2022 om 23:29 Te laat bezorgd, eten had gelekt in de tas, veel smaakte hetzelfde, pannenkoek was koud en niet gevuld. Prijs kwaliteit stond vanavond absoluut niet in verhouding.
28 mei 2022 om 21:13 Geen goede prijs-kwaliteit verhouding. Je krijgt niet veel, en bij de gerechten zit geen rijst o.i.d. dat moet je apart bestellen. De gerechten bevatten ook veel olie. De pittige curry was ook niet pittig. Niet indiaas hoe ik het gewend ben
23 mei 2022 om 9:03 Not good taste . The quantity is less and rice is not given along with the subji
20 mei 2022 om 17:24 Excellent, as always
14 mei 2022 om 13:55 Excellent food! Love the paneer manjurian
10 mei 2022 om 18:12 Bad food , sending ready to eat food by making it warm
9 mei 2022 om 10:27 We hebben al vaker besteld bij Sri Ganesh, maar deze keer vond ik het minder. Zoute gelei-achtig sausje bij de papadums was niet lekker. Liever tamarinde of yoghurtsaus.De curry's waren lekker op smaak. Rijst/naan zat er blijkbr niet automatisch bij.
4 mei 2022 om 11:22 Heerlijk eten, erg slome bezorging. Volgende keer bestellen we veel eerder en kijken we of het eten er wel op tijd is.
1 mei 2022 om 21:41 Food quality was not decent...paneer rice did not contain paneer, was disappointing.